Startsida / The Biodynamic Collection

 

THE BIODYNAMIC COLLECTION

»The Purest Skincare on Earth«

 

Éminence Organics är ett företag i ständig utveckling som alltid ligger i framkant när det gäller att utveckla nya och spännande ekologiska hudvårdsprodukter. Förutom en god hudhälsa har man alltid med omtanken om vår natur och miljö. Denna strävan har lett till att man utvecklat denna korta, men kompletta biodynamiska hudvårdsserie. The Biodynamic Collection, som är den renaste hudvårdsserien som hittills varit möjlig att frambringa, skrev historia när de som första hudvårdsserie fick en certifiering av Demeter*.

 

* Demeter är det enda globala certifieringsorganet av biodynamiska produkter. Att vara »certifierad biodynamisk leverantör« innebär att produkterna måste innehålla minst 95 % ekologiska och upp till 95 % biodynamiska ingredienser. Läs mer om Demeter och biodynamisk odling på: www.demeter-usa.org.

 

Biodynamisk Odling

Biodynamiska odlingsmetoder grundas på en helhetssyn av universum och ser på jordbruket som ett självförsörjande ekosystem som lever och andas. Vid odling och skördning följer man månens faser och detta resulterar i växter, frukter och bär med ett maximalt näringsinnehåll och aktiva föreningar. Det ger oslagbart rena och resultatinriktade hudvårdsprodukter, av allra högsta kvalitet. 

 

På Éminence biodynamiska gårdar undviker man kemiska gödnings- och bekämpningsmedel och använder sig istället enbart av naturliga örter och mineraler för att berika jorden och därmed frambringa kraftfulla växter med ett näringsinnehåll som överträffar konventionellt och ekologiskt odlade grödor. Grundtanken är att, eftersom huden är vårt största organ ska alla produkter som vi applicerar även vara rena nog att äta. 

   Samtidigt som man arbetar för att bevara jorden för kommande generationer består The Biodynamic Collection av de allra finaste ingredienserna som finns tillgängliga på marknaden idag. Varje produkt har blivit kliniskt testad för att vara hypoallergena och passa alla hudtyper, även den mest känsliga, och innehåller minst 95 % ekologiska och upp till 95 % biodynamiska ingredienser.

 

Produkter

The Biodynamic Collection består av effektiva och välgörande produkter. Varje produkt har blivit kliniskt testad för att vara hypoallergena och passa alla hudtyper, även den mest känsliga, och bygger på biodynamiska ingredienser. 

  De handplockade, biodynamiska ingredienserna mixas för hand för att skapa hudvårdsprodukter som kan lugna även den mest känsliga huden och återuppbygga hud med synliga ålderstecken eller hormonella obalanser.

  Éminence Biodynamic Collection som är helt fri från starka kemikalier, såsom ftalater, parabener, natriumlaurilsulfat, mineraloljor och paraffin, men är rik på rena, potenta Biodynamiska® råvaror för din hälsa och skönhet.

  Stärk din hud och förnya dess energi med denna unika hudvårdsserie som är – Beyond Organic.

 

 

Behandlingar

The purest facial on Earth

Skäm bort huden med den renaste ansiktsbehandlingen på jorden. En lugnande och intensivt återfuktande ansiktsbehandling med de finaste och renaste ingredienserna som vår natur har att erbjuda – passar även för den mest känsliga huden.

Upplev de stärkande och fuktgivande effekterna från ringblomma och eukalyptusolja som gör huden mjuk och silkeslen. Låt huden suga åt sig av essentiella vitaminer och antioxidanter från hagtorn och mjölon som hjälper till att stärka och återställa huden.

De aktiva maskerna förfinar och föryngrar huden med frön från rädisor, nattljusolja och melon. Behandlingen avlutas med skyddande aprikos och echinacea och huden lämnas med ett mer ungdomligt, friskare och förnyat utseende – precis så som Moder Natur avsåg.