Startsida / Om oss

 

Professionella högkvalitativa varumärken sedan 1994

ELLANCÉ PRO. BEAUTY är en ledande, helhetsleverantör av hudvård, high-tech apparatur och makeup. Vi har specialiserat oss på professionella resultatinriktade varumärken som ger synliga resultat. Våra internationellt framgångsrika varumärken är noggrant utvalda och är »de bästa av de bästa« inom respektive segment. Vi erbjuder märken inom klinisk, ekologisk och holistisk hudvård samt det senaste inom high-tech apparatur och makeup.Våra varumärken får ständigt nya utmärkelser och är utvecklade av välkända, framstående grundare med enorm kunskap som har ett brinnande passion för att utveckla sina varumärken.

Vi på Ellancé vet att vi arbetar i en bransch som är i ständig utveckling. Därför ser vi till att ständigt hålla våra kunder uppdaterade med de senaste rönen inom hudvård. Våra kurser uppdateras och förnyas kontinuerligt med produktnyheter och nya behandlingsmetoder.

Med Ellancé får du en nära samarbetspartner med snabb support och ständigt aktuella kampanjer med tillhörande marknadsföringsmaterial. Oavsett vilken typ av spainriktning du har, eller önskar få, så erbjuder vi dig marknadens mest intressanta varumärken inom respektive kategori. Med våra varumärken kan du nischa dig och utveckla ditt eget framgångsrika spakoncept - inom ekologisk, holistisk eller klinisk hudvård och det senaste inom hightech beauty!

 

Välj dina favoritmärken ur vårt breda sortiment

 

Oavsett vilken typ av hudvård du gillar och vilken inriktning du har, eller önskar få, så erbjuder vi dig marknadens mest intressanta varumärken inom respektive kategori. Med hjälp av ett eller flera av våra märken kan du nischa dig och ta fram ditt eget framgångsrika koncept.

 

  • Professionella, högkvalitativa märken med noggrant utvalda ingredienser
  • Resultatinriktade produkter och behandlingar
  • Kompletta hudvårdsserier för salong, institut och spa med olika inriktningar
  • Möjlighet att utveckla specifika spamenyer som lyfter fram spa-anläggningens egen nisch

 

Läs mer om våra varumärken

 

 
 
 
 
 
 
Vill du ha prover och mer information?
Kontakta Ellancé Pro Beauty på telefon 08-545 688 50 eller maila till info@ellance.se