Startsida / NuFACE

 

NuFACE - fitness for your face

NuFACE - Anti-age apparatur som ger synliga resultat

Med motion formar du din kropp, med mikroström tränar du och återuppbygger ansiktets och halsens muskler. NuFACE är en världsledande high-tech beauty apparat som ger ansikte och hals ett tydligt lyft påbara 5 minuter och har tagit världen med storm. Den har genomgått kliniska studier, är godkänd av FDA och lanserades i USA år 2005 av grundaren, Carol Cole.

Med hjälp av NuFACE flaggskeppsteknik – lågfrekvent mikroström, tränas ansiktets och halsens muskler vilket ger huden ny spänst, minimerar linjer och rynkor, ger ögonpartiet ett »mini-lyft« och förbättrar helaansiktskonturen. NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas regelbundet för att verka långsiktigt. 

NuFACE har blivit hudvårdsproffsens och celebriteternas favoritprodukt nr 1. Bland användarna finns Miranda Kerr, Jennifer Aniston, Molly Sims och den legendariska makeupartisten Bobbi Brown. NuFACE finns både för professionell användning samt hemmabruk och säljs världen över på ledande professionella hudvårdsinstitut, kliniker och spa samt på Selfridges, Space NK, Neiman Marcus, Sephora m.fl.

 

 

NuFACE unika fördelar

Med NuFACE flaggskeppsteknik – lågfrekvent mikroström, tränas ansiktets och halsens muskler

Ger huden ny spänst, minimerar linjer och rynkor

Ögonpartiet får ett »mini-lyft«

Förbättrar ansiktskonturen (haklinje, kindben)

NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas regelbundet för att verka långsiktigt.

 

Synliga resultat - kliniskt testad

Före- & efterbilder

* För långvarigt resultat rekommenderas Trinity minst 5 minuter/dag, 5 dagar/vecka under 2 månader och därefter 2–3 ggr/vecka beroende på behov och önskat resultat.

 

 

 

Vill du ha prover och mer information?
Kontakta Ellancé Pro Beauty på telefon 08-545 688 50 eller maila till info@ellance.se