Startsida / Kurser & webinar

VÄLKOMMEN PÅ VÅRA KURSER OCH WEBINAR

BOKA IN DIG PÅ KURS - VÅRTERMINEN 2024

Välkommen att starta upp året med att lära dig om nya produkter och behandlingar samt fräscha upp dina tidigare kunskaper. Du är varmt välkommen på våra kostnadsfria kurser som hålls på Ellancés huvudkontor i Stockholm.

Varmt välkommen att utvecklas tillsammans med Ellancé Training våren 2024!


Webinar & varumärkeskurser på distans

Vi erbjuder webinar för flera av våra varumärken som hålls på svenska av våra egna utbildare. Vi kommer både att att anordna flera live-webinar där du även har chans att ställa frågor direkt samt erbjuda utvalda webinar som du kan titta på när det passar dig. 


Kurser och webinar våren 2024

Anmälan till utbildningar sker till kurs@ellance.se senast 1 vecka före kursstart. I din anmälan, ange för- och efternamn, mobilnummer och mailadress för varje person som anmäls samt meddela oss om eventuella allergier. 

Vi har ett begränsat antal platser tillvåra fysiska kurser. Är ni flera som vill komma på kurs samtidigt, så finns stora möjligheter att ordna fler kurstillfällen. Kontakta oss så löser vi det!


 

 

Dr Dennis Gross Skincare™ Brand & Treatment Training

Grundläggande genomgång av seriens ursprung, koncept, behandlingsfilosofi med fullständig presentation av försäljningsprodukter och professionella grundläggande Alpha Beta® peelingsystem. Eftersom Dr Dennis Gross Skincare™ har haft många nylanseringar och ändringar i sortiment rekommenderas denna utbildning till alla som inte gått på kurs sedan december 2021. För att få ut så mycket som möjligt av kursen får du innan kursstart ett eget log-in till vår kursplattform online. Här finns allt du behöver för att hålla dina kunskaper färska i minnet när du börjat arbeta med varumärket. I kursen ingår både teori + praktik (obligatorisk). Lunch och fika ingår. Grundkursen är obligatorisk för alla återförsäljare. (Teorin kan läsas online.)

Heldag. Teori + praktik. Obligatorisk för återförsäljare.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Tisdag 23/1 kl. 09.30-17.00
Onsdag 21/1 kl. 09.30-17.00
Måndag 15/4 kl. 09.30-17.00
Måndag 20/5 kl. 09.30-17.00

Dr Dennis Gross Skincare™ Advanced Pro Peel Training - Face & Body

Genomgång av hela PRO-sortimentet och avancerad utbildning om dr Gross djupgående behandlingar och upplägg av kurer. Praktisk träning i Advanced Alpha Beta® Peel och Advanced Retinol Peel Treatments.

Vi lär även ut dr. Gross revolutionerande Alpha Beta® PRO Body Peel som exfolierar kroppen med AHA- & BHA-syror förstärkt med dubbla enzymer. Behandlingen exfolierar, återfuktar, förfinar porerna, motverkar knottror (KP), inåtväxta hårstrån och problemhud.

Heldag. Teori + praktik. Obligatorisk för återförsäljare.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Torsdag 22/2 kl. 09.30-17.00
Tisdag 16/4 kl. 09.30-17.00

Éminence Organics Brand & Treatment Training

I denna kurs får du lära dig helheten med Éminence Organics: Filosofi och bakgrund, produkterna, massagetekniker, behandlingsritualer och protokoll. Allt du behöver veta för att kunna arbeta professionellt med varumärkets olika serier. I kursen ingår både teori och praktisk övning (obligatorisk) och genomgång av meny-upplägg. För att få ut så mycket som möjligt av kursen får du innan kursstart tillgång till ett eget log-in till vår kursplattform online. Här finns också allt du behöver för att hålla dina kunskaper färska i minnet när du väl börjat arbeta med varumärket. Lunch och fika ingår. (Teorin kan läsas online.)

Heldag. Teori + praktik. Obligatorisk för återförsäljare.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Måndag 4/3 kl. 09.30- 17.00
Måndag 13/5 kl. 09.30- 17.00

Éminence Organics Advanced Training

En fördjupning i Éminence Organics resterande sortiment och mer avancerade tekniker. Här går vi bland annat igenom Éminence Organics avancerade kemiska peelingar och fördjupar oss ytter ligare i specifika massagetekniker, unika stimulanter och ritualer. Allt genom både teori och praktiska övningar. Under kursen går vi också igenom Éminence Organics behandlingsprotokoll samt diskuterar menyupplägg och försäljnings teknik. En inspirerande dag med fokus på kunskap i flera dimensioner. Lunch och fika ingår.

Heldag. Teori + praktik. Obligatorisk för återförsäljare.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Tisdag 5/3 kl. 09.30-17.00

Éminence Organics - Inspirational Training day

Mer information kommer strax!

Måndag 12/2 kl. 9.30-17.00

Summecosmetics Brand & Treatment Training

I denna kurs lägger vi fokus på grundlinjerna inom Summecosmetics. Vi går igenom konceptet, försäljningsprodukterna, proprodukterna och inte minst hjärtat av varumärket: My Code och Only For Eyes som erbjuder två helt unika behandlingskoncept med tillhörande försäljningsprodukter. Därtill får du också lära känna varumärket och dess bakgrund, filosofi och olika tekniker. Summecosmetics erbjuder även sin egen kraftfulla apparatur MesoLab som slussar ner aktiva substanser utan nålar genom elektroporation. Kursen som hålls på plats hos Ellancé, innefattar teori, praktiska övningar samt genomgång av meny och behandlings protokoll. Lunch och fika ingår. (Teorin kan läsas online.)

Heldag. Teori + praktik. Obligatorisk för återförsäljare.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Måndag 22/1 kl. 09.30- 17.00
Måndag 11/3 kl. 09.30- 17.00

Summecosmetics Dermacure Advanced Pro Peel Training & Lifting Threads

Summecosmetics har utformat ett unikt peelingsystem med två professionella, högeffektiva kemiska peelingar som jobbar under 7 dagar och ger fantastiska resultat även på mer besvärande hudbekymmer. I denna kurs får du lära dig dessa produkter och dyka ner i AHA- och BHA-syrornas värld. Du får också lära dig den viktiga efterbehandlingen. Kursen hålls under en halvdag och omfattar både teori och praktik.

För att få genomgå utbildningen krävs SHR-auktoriserat hudterapeutdiplom.

Heldag. Teori + praktik.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Tisdag 12/3 kl. 9.30-17.00
Torsdag 14/5 kl. 9.30-17.00

Summecosmetics Microneedling with Biomedical Solutions & Lifting Threads

I denna kurs får du lära dig hur man kan integrera ett resultatinriktat koncept med högteknologiska solutions som är skräddarsydda för specifika hudtillstånd och ger djupgående resultat. De kan användas tillsammans med microneedling och mesoterapi, för både ansikte och kropp. Vi går också igenom seriens specifika lifting threads samt peelingar för ansikte och kropp, ansiktsmask och solskydd. Summecosmetics erbjuder även sin egen kraftfulla apparatur MesoLab som slussar ner aktiva substanser utan nålar genom elektro poration. Biomedical Solutions är enkla att sätta igång med direkt efter genomförd kurs, om du redan har en verksamhet som utövar microneedling eller annan form av mesoterapi och önskar fler högeffektiva, behandlande pro-solutions. Obs! För att kunna jobba med dessa preparat i samband med microneedling krävs att du redan har en godkänd grundutbildning i microneedling. Du behöver inte vara/bli återförsäljare av Summecosmetics för att genomgå denna kurs.

Heldag. Teori + praktik. Obligatorisk för återförsäljare.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Torsdag 15/2 kl. 09.30- 17.00
Tisdag 22/4 kl. 09.30- 17.00

NuFACE Brand & Treatment Training

Lär dig använda NuFACE apparatur för både ansikte och kropp i dina behandlingar. Vi startar dagen med kurs om ansiktet och avslutar med en timmes kroppskurs. Du kan välja att vara med på båda kurser eller en av dem. I denna kurs som hålls på plats hos Ellancé i Stockholm, får du med dig både teori och praktiska övningar som gör dig till expert på NuFACEs koncept och hjälper dig att uppnå de allra bästa resultaten för dina kunder. (Kursen kan utföras online.)

Halvdag. Teori + praktik. Obligatorisk för återförsäljare som ska
arbeta med NuFACE i sina behandlingar.

Torsdag 7/3 kl. 9.30-13.00
Torsdag 7/3 kl. 14.00-17.00

Fred Hamelten Power Infusion – praktik

Vill du erbjuda dina kunder fransar och bryn i toppklass? Då ska du ta in bryngurun Fred Hameltens koncept, Power Infusion. Om du utför produkterna med Fred Hameltens egen teknik ger denna serie extra fylliga fransar och bryn och ett hållbart resultat som vi inte sett tidigare. Dessutom är produkterna mycket enkla att använda, utan ”kladd”. I denna kurs får du både teori och praktisk övning för att lyckas lyfta fram de ögonbryn och fransar som dina kunder knappt vågat drömma om. (Kursen kan utföras online.)

2 timmar. Teori + praktik.
Plats: Ellancé, Kommendörsgatan 44, Stockholm

Datum får vårens kurser läggs upp inom kort.
Följ Ellancé