Startsida / Kakao Chocolate Spa

 

Kakao Chocolate Spa - välgörande välbefinnande

Kakao Chocolate Spa är framtaget av italienska Cosmethíc som även producerar Professional Hot Stones och EpilSPA vaxsystem. Cosmethíc har mycket lång erfarenhet av hudvårdsbehandlingar och har duktiga hudvårdsexperter och kemister som produktutvecklare. Enbart högkvalitativa ingredienser från naturen används i produktserierna; kakaon som används i Kakao Chocolate Spa-serien utvinns direkt från kakaobönan. 

 

Behandlingar med kakao 

Färska rapporter från vetenskapliga studier berättar om kakaons och chokladens verkan på huden och dess höga kosmetiska värde, tack vare dess rika innehåll av aktiva ingredienser som Methylxanthine, Polyphenoler, Flavonoider och mineraler. Om vi lägger till chokladens redan välkända verkan att stimulera endorfinproduktionen så är det lätt att förstå att "chokladterapi" är en välgörande, rolig och smakrik skönhetsbehandling.

I Kakao Chocolate Spa-serien använder man sig enbart av naturliga ingredienser av allra högsta kvalitet; kakaon utvinns exempelvis direkt från färska kakaobönor. Med andra ord: med Kakao Chocolate Spa kan du erbjuda högeffektiva, moderna och helt oemotståndliga behandlingar för dina kunder!

 

Effekter av kakao på huden:

• Slimmande och uppstramande
• Spänstgivande och återfuktande
• Mjukgörande och näringsrik
• Revitaliserade
• Antioxidant
• Stimulerar produktionen av endorfiner – välbefinnandets hormon.

 

Vill du ha prover och mer information?
Kontakta Ellancé Pro Beauty på telefon 08-545 688 50 eller maila till info@ellance.se