Startsida / Éminence Organic Skincare

Éminence Organics

Éminence Organics -avancerad ekologisk hudvård

"Greenest Company in town"

Éminence Organics är en världsledande professionell, ekologisk hudvårdsserie från Ungern som jobbar resultatinriktat och ger samma effektiva resultat som en avancerad hudvårdsserie. Med Éminence Organics kan du erbjuda dina kunder den allra bästa hudvården med allt från effektiva AHA-syrapeelingar till skräddarsydda ansikts- och kroppsbehandlingar för alla olika hudtyper. Samtidigt blir du en naturlig del i det stora antal projekt för människor och natur som bedrivs inom Éminence såsom Forest for the future och Éminence Kids Foundation.

Att Éminence planerar ett träd för varje produkt du säljer är bara ett av dem. Bli en del av Éminence Organics succé, du också.

 

Varför välja Éminence Organics?

  • Ekologisk, resultatinriktad hudvårdsserie för ansikte och kropp
  • Komplett serie rena ekologiska, klimatsmarta produkter, 
  • Lönsamma behandlingar med låga behandlingskostnader
  • Allt från klassiska behandlingar till syrapeelingar
  • Lång hållbarhet på produkterna pga unik sammansättning
  • Flerfaldigt prisbelönt varumärke
  • Finns på flera av världens mest välrenommerade salonger och spa-anläggningar

 

Éminence – synliga resultat och en unik upplevelse

Éminence ger omedelbart synliga resultat på din hud och detta tack vare de höga halterna av naturliga och aktiva ingredienser som återfinns i produkterna. Vitaminer och mineraler fångas helt i sin naturliga bas från frukt och växter, vilket bidrar till fantastiska resultat. Produkterna får läkande och återskapande krafter som bara naturen själv kan producera. Éminence berikar dessutom varje produkt med sitt snart patenterade Biocomplexsom består av A, C och E-vitamin samt Q10 och linolensyra vilka tillsammans fungerar som en effektiv antioxidant som skyddar huden mot skadliga fria radikaler som påverkar hudens åldrande.

 

Råvaror & produktion

All tillverkning av Éminence produkter sker för hand, ingen massproduktion sker, vilket gör varje produkt unik. Ingredienser handplockas, sorteras och granskas för att försäkras om att varje ingrediens är av högsta kvalitet. Därefter mixas varsamt ingrediensernas samman till små partier som sedan kallpressas vilket bidrar till att ingredienserna bevarar sin naturliga näring och kraft från vitaminer och mineraler.

 

Miljöengagemang

Éminence är djupt engagerade i miljöfrågor och strävar hela tiden efter att göra det bästa för att bevara planeten grön. För sitt miljöarbete har de bland annat belönats med utmärkelsen »Best of Green Award«. Alla produkter innehåller 100 % helt naturligt odlade ingredienser från Éminence egna odlingar i Ungern.

Ekologisk hudvård har kommit att bli en ny populär trend inom hudvårdsbranschen, och Éminence är framtidens hudvård! Éminence är ett av fåtal ledande ekologiska hudvårdsmärken som erbjuder äkta, kvalitativa och resultatinriktade produkter.

 

Bakgrund & historia

Éminence är ett världsledande professionellt hudvårdsmärke som bygger på ekologiskt odlade ingredienser såsom färska örter, växter och frukter. Varumärket har sitt ursprung i Ungern där de har egna ekologiska odlingar och de första produkterna utvecklades redan 1958 av Dr. Szilagyi Lajosne som blev den första kvinnan att få tillåtelse till detta i det då kommunistiska och efterkrigsdrabbade Ungern.

Éminence är ett familjeföretag och bakom märket finns ett växtbaserat hantverk, kunskap och lång erfarenhet inom den ungerska spatraditionen - skapat utifrån flera generationers kunskap i botanik. Produkterna behandlar alla sorters hudtillstånd och bara det bästa inom modern hudvård används för att erbjuda de mest unika och effektiva behandlingarna som finns på marknaden.

Ungersk hudvård är legendarisk. Kändisar och kungligheter från hela Europa har rest till Ungern för att skämma bort sig med den välkända ungerska hudvårdstekniken och njuta av de exklusiva varma thermalkällorna som återskapar huden, sinnet och kroppen. Éminence finns idag etablerade på över 3500 spa-anläggningar världen över och vinner ständigt nya utmärkelser.

 

Vill du ha prover och mer information?
Kontakta Ellancé Pro Beauty på telefon 08-545 688 50 eller maila till info@ellance.se